Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vertrouwde service onder een nieuwe naam bij HTH Hannink

DEVENTER – De afgelopen maanden was het voor de vaste klanten en relaties al zichtbaar: ABS Schadeherstel Hannink ging over naar een nieuwe naam. Het bedrijf is afgestapt van ABS en gaat nu door als HTH Hannink. Een nieuwe samenwerking die voor u als klant voordelen heeft.

HTH is een samenwerkingsverband van voormalig ABS Hannink, voormalig ABS Tiemessen en voormalig AAS Hagen. De samenwerking heeft diverse voordelen; zo kunnen de bedrijven kennis uitwisselen, gezamenlijk investeren voor de toekomst en hun capaciteit onderling nog beter benutten. Samen beschikken zij over merkerkenningen van Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Hyundai, Fiat, Chrysler en Lancia. Het eindresultaat is dat u als klant nóg beter en sneller geholpen kunt worden met uw autoschade. HTH zet daarnaast ook in op het ondersteunen van grotere organisaties zoals leasemaatschappijen en verzekeraars.

Vakmanschap
HTH Hannink heeft dankzij de grote ervaring en vakmanschap een trouwe klantenkring op weten te bouwen. U mag ook onder de nieuwe naam blijven rekenen op de vertrouwde service van Hannink. De medewerkers helpen u dankzij hun kennis weer snel en veilig op weg.

Kom langs
HTH Hannink is gevestigd aan de Zweedsestraat 17 in Deventer. Bel voor meer informatie of een afspraak met: 0570-635 707. Kijk ook op Facebook: HTH Hannink Autoschade Deventer.