Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Er ligt voordeel op u te wachten bij Honda Wesselink

APELDOORN – Bij Autobedrijf Wesselink is het voordeel voor u. Op diverse voorraadmodellen krijgt u korting of u krijgt gratis iets extra’s. Nu is dus de tijd om te gaan voor een nieuwe Civic, Jazz of HR-V.

Ruime Jazz
Zo heeft krijgt u bij de Honda Jazz een Honda Connect navigatie en metallic lak gratis. De Jazz is een modern en aerodynamisch vormgegeven auto en is voorzien van moderne technieken die zorgen voor een goede wegligging, wendbaarheid, veiligheid en comfort. De veiligheidstechnieken zorgen er niet alleen voor dat bij een aanrijding u en uw passagiers beschermd worden, maar ook dat een aanrijding voorkomen kan worden. En ondanks dat het een compacte auto is, heeft dit model door Honda’s unieke Magic Seats verrassend veel binnenruimte. Nu krijgt u ter waarde van € 1.210,- het Honda Connect navigatie inclusief 5 jaar gratis updates, die u moeiteloos naar uw bestemming leidt, en metallic lak cadeau.

Honda Civic
Ook voor de Honda Civic geldt een actie op de voorraadmodellen. Zo krijgt u € 1.500,- voorraadvoordeel, maar ook is er een gelimiteerde oplage van de Civic Black Editions voordelig verkrijgbaar. De Civic Black Editions zijn op basis van een Elegance, maar met de nodige extra opties. Zo heeft een Black Edition sportieve zwart lederen bekleding met rood stiksel, zwarte sideskirts, zwarte voorspoiler, zwarte spiegelkappen en zwarte 17 inch lichtmetalen velgen. De Civic Black Editions is verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 1.000,- ten opzichte van de normale Elegance prijs. U betaalt voor de Black Edition € 30.075 inclusief het huidige voorraadvoordeel.

Voorraadvoordeel HR-V
De Honda HR-V is een kleine SUV, maar is verder moeilijk te typeren. Het model is qua uiterlijk tegelijkertijd stoer, elegant en sportief. De bijzonder uitstraling van de HR-V geeft dit model echter ook een aerodynamische vorm en mede daardoor heeft de HR-V een laag brandstofverbruik. Het interieur van de Honda HR-V, in welke uitvoering dan ook, laat verder niets te wensen over. Veel zaken zijn elektrisch te bedienen zoals bijvoorbeeld de ruiten. Verder is climate control en verwarmbare voorstoelen standaard in alle uitvoering verwerkt. Ook de systemen die voor extra veiligheid zorgen, verkeersbordherkenning, intelligente snelheidsbegrenzing en dergelijke ontbreken niet. Voor de HR-V geldt nu een voorraadvoordeel van € 1.500,-. U kunt daardoor al vanaf € 27.265 in een nieuwe HR-V rijden.

Meer weten?
Stap binnen in de showroom van Honda Wesselink aan de Laan van de Dierenriem 35 in Apeldoorn en laat u uitgebreid informeren over de voorraadmodellen, de nieuwste modellen en de acties.