Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hoge verkoopcijfers van auto’s van het merk Peugeot

APELDOORN – BOVAG en RAI Vereniging hebben de verkoopcijfers van het eerste kwartaal op een rijtje gezet en daaruit blijkt dat Peugeot met 8.890 stuks op de derde plek prijkt.

Peugeot scoorde in alle segmenten een notering in de top 10. Zo werden er van de Peugeot 108 2.314 stuks verkocht en daarmee staat dit model op de tweede plaats van het A-segment. Maar vooral de SUV’s van Peugeot deden het goed. De 2008 SUV, 3008 SUV en 5008 SUV zorgden voor maar liefst 38 procent van de totale verkoop van Peugeot. En koploper daarbij is de 3008 SUV.

Hybride uitvoering
Van de 3008 SUV komt eind dit jaar nog een plug-in hybride uitvoering: 3008 SUV GT HYBRID4. Peugeot gaat hiermee de positie als leider verstevigen. De hybride staat nog niet in de showroom, maar wel de 3008 met enkel een verbrandingsmotor. Eén van de voordelen van de Peugeot 3008 ten opzichte van andere modellen in het C-segment SUV is dat dit model de zuinigste in het segment is. Dit komt door een licht onderstel en een schone PureTech- of BleuHDi-motor. Verder is de auto ook leverbaar als automaat. Zuinigheid is niet het enige dat van belang is, ook het rijgedrag en de vormgeving, met onder meer een volledige digitale i-Cockpit, maken de Peugeot 3008 zeer geliefd bij autobezitters. Kennismaken? Kom naar de showroom van Auto Palace Apeldoorn aan de Wagenmakershoek 2.