Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aantrekkelijke paaskorting bij Volvo Nieuwenhuijse

APELDOORN – De paasdagen staan weer voor de deur; naar goed gebruik is dit ook de tijd van leuke kortingen en paasacties. Wanneer u overweegt om een Volvo te kopen, profiteert u bij Volvo Nieuwenhuijse van een aantrekkelijke hoge korting deze week.

Van 19 tot en met 22 april ontvangt u maar liefst 1.000 euro korting bij aanschaf van een occasion of nieuwe Volvo uit voorraad leverbaar. Dit bovenop de al zeer scherpe prijzen die Volvo Nieuwenhuijse hanteert. Zo kunt u dit voorjaar genieten van uw nieuwe auto met een extra glimlach! U bent van harte welkom voor een passend advies of uiteraard een vrijblijvende proefrit. Vraag in de showroom naar de voorwaarden voor de kortingsactie.

Service voorop
Als klant mag u rekenen op een belangrijk stukje service en advies, of u nu een nieuwe of gebruikte auto aanschaft. Zo draagt Volvo Nieuwenhuijse zorg voor vakkundig onderhoud en reparaties aan uw kostbare auto tegen scherpe tarieven.

Kom langs
Volvo Nieuwenhuijse is gevestigd aan de Paramariboweg 68 in Apeldoorn en Revalstraat 6 in Deventer. Kijk voor meer informatie ook op: www.nieuwenhuijse.nl