Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Pijnappel Automobielen al vijftig jaar een vertrouwd adres

APELDOORN – Pijnappel Automobielen viert dit jaar twee bijzondere mijlpalen. Het bedrijf bestaat niet alleen 50 jaar, maar het is nu ook 40 jaar Suzuki-dealer. Een bijzondere geschiedenis om even bij stil te staan.

Pijnappel Automobielen werd in 1969 opgericht door Theo Pijnappel, destijds aan de Molenstraat en met de verkoop van onder meer Alfa Romeo en Jaguar. In 1976 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan het Kanaal Noord 200, waar het bedrijf uit kon breiden.

Suzuki
In 1979 werd het dealerschap uitgebreid met het toen nog jonge merk Suzuki. Theo Pijnappel was destijds zelfs de eerste Suzuki-dealer in Nederland. Dankzij het sterke gamma van Suzuki en de uitstekende dealer-service heeft Pijnappel Automobielen door de jaren heen een vaste klantenkring op weten te bouwen.

Familiebedrijf
Pijnappel Automobielen is ook nu nog steeds een echt familiebedrijf. In 1981 nam zoon Jan Pijnappel met zijn vrouw Gerrie het bedrijf over. Kleinzoon Jeroen Pijnappel is sinds 1997 werkzaam in het bedrijf en in 2013 nam hij het roer over van zijn ouders, die hem ook nu nog bijstaan met raad en daad. Want: deze brede ervaring is wat zorgt voor de uitstekende service en klantenbinding. Een no-nonsense mentaliteit zorgt voor een gezellige sfeer binnen het bedrijf en een geweldige band met de klanten.

Het bedrijf
Tegenwoordig beschikt het bedrijf over een grote showroom van 600 vierkante meter met nog eens 1.000 vierkante meter buitenterrein. Hier kan de klant optimaal kennismaken met het brede gamma van Suzuki en andere merken. Suzuki is als merk volop in beweging, met onder meer de groeiende inzet op slimme hybrides, maar ook iconen zoals de vernieuwde Suzuki Jimny.

Kom langs
Maak kennis met Pijnappel Automobielen. Gevestigd aan het Kanaal Noord 200 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.pijnappel.nl