Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

First Edition van Ford Mustang Mach-E al weer uitverkocht

Of het een echte verkooptopper gaat worden moet nog blijken, maar de First Edition van de Ford Mustang Mach-E is al wel uitverkocht op dit moment.

Ruim 1.500 kopers lieten zich overhalen om Ford’s bijzondere elektrische Mustang te reserveren. De Nederlandse importeur is tevreden; het aantal reserveringen ligt boven verwachting. In totaal waren ook 450 First Editions beschikbaar met riante opties. Niet slecht, gezien het toch wel fikse prijskaartje van bijna 71.000 euro.

Zware accu
Het gros van de eerste kopers koos voor de reguliere Mustang Mach-E, maar wel met het zwaardere 98 kWh accupakket. Ford belooft namelijk een actieradius van 600 kilometer. Hiermee speelt men handig in op toch nog één van de traditionele ‘wat als’-vragen van kopers: kom ik wel ver genoeg met mijn nieuwe elektrische auto? De Mustang Mach-E start bij 49.925 euro met een 75 kWh accu, met de versie met zwaardere accu vanaf 58.075 euro. Ford zet met de auto’s in op een sterke premium-ervaring, met krachtige prestaties en alle snufjes die de moderne, veeleisende koper mag verwachten. Hoewel deze koper dus wel een goedgevulde beurs mee moet nemen naar de dealer.

Planning
Ford neemt op dit moment nog steeds reserveringen aan voor de nieuwe Mustang Mach-E. Als alles een beetje meezit, krijgen de eerste kopers in het laatste kwartaal van dit jaar hun nieuwe bolide.