Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Grouwstra Auto’s biedt veel voordeel tijdens paasdagen!

DEVENTER – Grouwstra Auto’s viert Pasen dit jaar weer met de gebruikelijke paasshow! Wie op zoek is naar een scherp geprijsde occasion profiteert hierbij van voordeel dat oploopt tot 2.000 euro.

Grouwstra Auto’s heeft een wekelijks wisselende voorraad auto’s van alle merken. Ook voor aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfsauto van alle merken bent u aan het juiste adres. De paasshow begint deze vrijdag 19 april. U bent op vrijdag en zaterdag van harte welkom tijdens de normale openingstijden. Op eerste paasdag zijn zij gesloten. Tweede paasdag bent u van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Mooi voordeel
Wanneer u tijdens de paasshow een auto aanschaft vanaf 4.500 euro betaalt u de meeneemprijs met afleverpakket. Maar: u krijgt full service! Dit omvat een onderhoudsbeurt en 6 maanden BOVAG garantie. Zo bent u zeker van veel mooie kilometers de komende maanden. Het voordeel loopt hiermee op tot maar liefst 2.000 euro.

Kom langs!
Vanwege het scherpe aanbod en de wekelijks wisselende voorraad loont het zeker om tijdens de paasshow eens de showrooms van Grouwstra Auto’s te bezoeken. U bent van harte welkom voor goed advies of een vrijblijvende proefrit. Gevestigd aan de Maagdenburgstraat 1 en Revalstraat 12 in Deventer. Kijk voor meer informatie en de actuele voorraad van de vestigingen ook op: www.grouwstra.nl