Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Gunstig elektrisch laden met laadpakketten van Hyundai

Elektrisch rijden nam de afgelopen jaren een enorme vlucht. Fabrikanten brachten meer en meer modellen op de markt, aanvankelijk veelal als hybride maar nu ook steeds vaker als volledig elektrisch model. Ook Hyundai zet steeds meer in op de innovatieve elektrische aandrijflijnen. Elektrisch rijden is nu extra aantrekkelijk met de aanbieding van diverse laadpakketten.

Veel kopers lieten zich de afgelopen jaren al overtuigen door de elektrische auto. Dit is ook sterk te danken aan de technologie zelf die steeds volwassener is geworden. Wie nu een Hyundai Kona Electric, IONIQ Electric of IONIC Plug-In Hybrid koopt kan bij Autobedrijf Herwers namelijk ook een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Er is dan keuze uit twee pakketten; een basispakket of een premium-pakket, met volledige installatie aan de muur of met standvoet, waarbij zelfs graaf- en straatwerk inbegrepen is. Het premiumpakket kost nu geen 2.699 maar 1.759 euro. Compleet inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart-abonnement. Met de pas kunt u ook gebruik maken van alle openbare laadpunten in Nederland.

Kom langs
Autobedrijf Herwers geeft u graag een passend advies voor aanschaf van uw nieuwe elektrische Hyundai. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit. Autobedrijf Herwers is gevestigd aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie ook op: www.herwers.nl/hyundai