Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hyundai maakt prijs bekend van nieuwe Kona: vanaf 29.995 euro

De vanafprijs van 29.995 euro geldt voor de instapversie van de Hyundai Kona Mild-Hybrid: de i-Motion-uitvoering. Volgens Hyundai hebben maar weinig compacte SUV’s zoveel ruimte en luxe als de KONA. Naast de i-Motion is de mild-hybrid Kona ook leverbaar in de uitvoering Comfort, Comfort Smart, Premium, Premium Sky, N line en N Line Sky. De hybride Hyundai Kona is er vanaf 33.995 euro. Voor de elektrische uitvoering zijn de prijzen nog niet bekend.

De Hyundai Kona i-Motion-uitvoering heeft onder andere parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, cruise control met snelheidslimiet, snelheidsbordenherkenning actieve rijbaanassistentie, autonome rijbaanassistentie, noodremassistent met voetganger- en fietsherkenning, Over-the-Air software updates, Bluetooth met spraakherkenning en een 12,3-inch multimediascherm met navigatie.

De Kona Mild-Hybrid is handgeschakeld en uitgerust met een 1,0-liter T-GDI benzinemotor met 120 pk en 48-volt mild hybridtechnologie. De mild-hybrid-aandrijflijn ondersteunt de verbrandingsmotor en maakt dat de motor sneller en soepeler aanslaat bij bijvoorbeeld langzaam rijdend verkeer.

De Hyundai Kona wordt ook als hybride geleverd en heeft een systeemvermogen van 141 pk. De hybride is voorzien van een 1,6-liter GDI-benzinemotor, die gekoppeld is aan een 6-traps DCT-automaat, een elektromotor met 43,5 pk en een 1,56 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.