Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Modeljaarupdate geeft Lexus NX de nieuwste technologie

Afgelopen werd door Lexus de tweede generatie van de NX geïntroduceerd. Met de komende update voorziet Lexus de NX van de nieuwste technologie en meer opties.

Bij de introductie vorig jaar kwam er twee uitvoeringen met een elektrische aandrijflijn. Zo is er de hybride Lexus 350h en een Plug-in Hybrid 450h+. De keuze bij de elektrische aandrijving wordt verder uitgebreid. De Executive Line van de Lexus NX 350h was eerder alleen leverbaar met vierwielaandrijving, maar met de update komt er ook een voorwielaangedreven versie beschikbaar.

Het interieur van de Lexus NX wordt door de modeljaarupdate kleurrijker door een dashboardkastje in de kleur van de stoelbekleding. Datzelfde geldt ook voor het zijpaneel van de middenconsole aan de kant van de bijrijder. Voor de update was van de middenconsole alleen de kant van de bestuurder in de kleur van de stoelbekleding. Ook is de layout van de knoppen op de middenconsole herzien.

Elke nieuwe NX wordt verder uitgerust met de nieuwste versie van nanoe™ X-luchtzuiverings-technologie van Panasonic en standaard een 14 inch grote Lexus Link Connect-multimediasysteem. Ook de Executive-uitvoering van de NX 450h+ is optioneel leverbaar met het Mark Levinson-audiosysteem met 17 luidsprekers.

De eerste exemplaren van de vernieuwde Lexus NX worden vanaf het derde kwartaal van dit jaar geleverd. Prijzen van de vernieuwde NX worden later bekend gemaakt.