Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Kia XCeed biedt het beste van een hatchback en SUV

APELDOORN – Kia onthulde afgelopen maand de nieuwe XCeed; een volledig nieuwe crossover die een sportiever alternatief moet bieden voor de traditionele SUV.

Kia wil met de XCeed kopers een verfrissende optie bieden: een auto met de sterke kanten van zowel een hatchback als een SUV. De XCeed werd ontwikkeld op basis van de Ceed hatchback. De XCeed is groter in alle dimensies. Zo kreeg de bestuurder een hogere zit ten opzichte van een hatchback, passagiers meer beenruimte én er blijft nog 426 liter aan bagageruimte over. Dit alles met een aansprekend, sportief gelijnd design. De XCeed heeft als één van de eerste modellen ook het UVO Connect-telematicasysteem dat informatie geeft over onder meer drukte op de weg, weersverwachting en parkeergelegenheid.

Innovatief platform
Kia schenkt uiteraard ook veel aandacht aan het weggedrag en de veiligheid van de XCeed. Zelfverzekerd en sportief weggedrag, zonder in te leveren op het gebruiksgemak. De XCeed heeft een nieuwe wielophanging en stuurinrichting, wat zorgt voor volwassen weggedrag. Innovatieve vering zorgt voor soepele demping en een hoog rijcomfort, ook op slecht wegdek. Verder beschikt deze over alle moderne assistentie- en veiligheidssystemen die u verwacht: voetgangersdetectie, snelheidswaarschuwingen, dode hoek detectie en level 2 autonoom rijden.

Levering
De nieuwe Kia XCeed is vanaf oktober leverbaar met een keuze uit drie T-GDI turbomotoren, met begin 2020 een versie als plug-in hybride. Van Mossel Kia geeft u al graag meer informatie over de nieuwe XCeed. Kijk voor meer informatie ook op: www.kia-vanmossel.nl