Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Suzuki Pijnappel private lease superprijzen

APELDOORN – Het leasen van een auto was voorheen iets voor ondernemers. Tegenwoordig ontdekken ook steeds meer particulieren de voordelen van private lease.

Suzuki biedt nog tot en met 15 juli een extra lage leaseprijs op de Ignis en Swift. Het gaat dan om kortingen van 40 euro per maand op de maandbedragen. U kunt nu tijdelijk al in een Suzuki Ignis rijden vanaf 218 euro per maand of een Suzuki Swift vanaf 228 euro per maand. De normale leaseprijzen zijn respectievelijk 259 en 269 euro. Genoemde bedragen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer op jaarbasis.

Voordelen
De voordelen van private lease zijn voor veel mensen erg aantrekkelijk. U blijft altijd mobiel, zónder de rompslomp die vaak met het bezit van een auto komt. Zo is al uw onderhoud inbegrepen in de maandbedragen, maar ook reparaties, verzekeringen, wegenbelasting, bandenwissels, pechhulp en andere vaste kosten. U betaalt alleen zelf de brandstof en boetes.

Eigenaar worden?
De Ignis en Swift zijn ook scherp geprijsd voor koop. Zo is de Ignis te koop voor 15.899 euro. En dan rijdt u in een mooi vormgegeven Suzuki in de kleur Fervent Red met een viercilinder benzinemotor met 90 pk en een verbruik van 4,6 liter per 100 km. Verder heeft deze Ignis ook de gemakken als airco, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrische stuurbekrachtiging en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De Suzuki Swift die u leaset voor 228 euro per maand is te koop voor 16.799 euro.

Wegrijvoordeel
Suzuki biedt momenteel ook extra wegrijvoordeel op diverse modellen; oplopend tot wel 2.000 euro. Bovendien krijgt u bij bijna alle modellen ook een accessoirepakket cadeau van 750 euro. De Suzuki Vitara staat nu voor u klaar vanaf 22.099 euro en de veelzijdige S-Cross vanaf 22.899 euro.

Kom langs
Voor meer informatie over private lease en een passend advies bent u welkom bij Pijnappel Automobielen aan de
Kanaal Noord 198-200 in Apeldoorn of kijk op: www.pijnappel.nl/