Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Wordt of bent u een Fiat-rijder?

APELDOORN – De opvallende Fiat 500 heeft een mijlpijl bereikt. In heel Europa zijn er inmiddels van de 500(C), 500L en 500X drie miljoen exemplaren verkocht in de afgelopen 12 jaar. Veel in het eigen land, Italië, maar het merendeel van de geproduceerde 500’s gaat naar de andere landen in Europa. Ook in Nederland komt u de Fiat 500 vaak tegen.

Wilt u niet zelf de Fiat 500 kopen, maar er wel eentje onbezorgd rijden? Dan is de Private Lease optie iets voor u. Tot en met 31 juli kunt u van nog meer voordeel profiteren dan alleen de voordelen van Private Lease. Tijdelijk least u een Fiat 500 Lounge vanaf 259 euro per maand. Dit is op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het gemak van Private Lease is vooral dat u één bedrag per maand betaalt. Alles behalve de eventuele verkeersboetes en brandstofkosten zijn inbegrepen in het maandbedrag.

Rijke uitrusting
De Fiat 500 Lounge met TwinAir Turbo Eco 85pk is rijk uitgerust met standaard U-Connect navigatie met DAB+ radio en Bluetooth, lichtmetalen velgen, panorama dak, airconditioning, cruise control, parkeersensoren achter en regensensor. Voor een meerprijs is ook 1.2 Eco 69pk Lounge 69pk een mogelijkheid. Natuurlijk kunt u zelf een mooie kleur voor uw auto uitkiezen.

Meer weten
Bij Autobedrijf de Snipperling laten ze u graag alle voordelen van de diverse modellen Fiat 500 zien en de voordelen van private lease. Ook voor het kopen van een Fiat bent u bij De Snipperling aan het juiste adres. U vindt Autobedrijf de Snipperling aan de Laan van de Dierenriem 38a in Apeldoorn en aan de Hunneperweg 7 in Deventer.