Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nissan Leaf met lage bijtelling bij Autobedrijf Herwers

Steeds meer mensen zijn de afgelopen jaren overgeschakeld op elektrisch rijden. Geen verrassing, want deze auto’s bieden niet alleen duurzame mobiliteit, maar ook een uitstekende rijervaring, innovaties en lage operationele kosten.

Ook voor de zakelijk rijder is de elektrische auto nog steeds een interessante optie. Maar de verhoging van de bijtelling is uiteraard minder prettig. Wie nog wil profiteren van de aantrekkelijk lage 4 procent bijtelling op een elektrische auto kan terecht bij Autobedrijf Herwers. Zij bieden nog diverse Nissan Leaf modellen aan met de lage 4 procent bijtelling.

Scherpe prijzen
Autobedrijf Herwers kan nog diverse Leaf edities uit voorraad leveren. Het gaat dan zowel om de 40 kWh als 62 kWh edities. Zo is de Nissan Leaf 40 kWh TEKNA editie leverbaar voor 34.999 euro; inclusief ruim 8.000 euro korting. De Nissan Leaf met 62 kWh accu is leverbaar met ruim 3.000 euro korting. Zo rijdt u de 62 kWh TEKNA voor 44.896 euro.

Maak kennis
Autobedrijf Herwers laat u graag vrijblijvend kennismaken met de Nissan Leaf, of uiteraard ook de andere auto’s binnen Nissan’s uitgebreide gamma. Vraag ook naar de mogelijkheden voor zakelijke- of private lease of financiering. U bent van harte welkom aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan.