Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Peugeot Winter Drive: scherp geprijsde private lease deals

Ook u kunt deze winter nog rijden in een nieuwe, rijk uitgeruste Peugeot door te profiteren van de Peugeot Winter Drive.

Een aantal Private-Lease-modellen zijn standaard uitgerust met de meest gekozen opties. Zo heeft u dus meer rijplezier en lagere maandlasten. U heeft de keuze uit de Peugeot 108, 208 en 2008 SUV.

Peugeot 108
De compacte Peugeot 108 kunt u al rijden voor een bedrag vanaf 219,- euro per maand. Tijdens de Winter Drive krijgt u voor dat maandbedrag een elegante Peugeot 108 Active 5-deurs met airco, lederen stuurwiel, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, extra getinte achterruit en achterste zijruiten en mistlampen voor.

Maatje groter
Voor de Peugeot 208 betaalt u per maand iets meer: 299,- euro. En voor dit bedrag rijdt u in de Peugeot 208 Signature, een auto vol karakter met onder andere airco, navigatiesysteem met 7-inch touchscreen.

Peugeot 2008 SUV
Ook voor de Peugeot 2008 SUV is een leuke Private Lease Deal te sluiten. De Peugeot 2008 SUV Signature met onder meer de opties airco, navigatiesysteem en parkeerhulp achter voor 369,- euro per maand.

Voorwaarden
Met Private Lease betaalt u alleen het maandbedrag, brandstofkosten en eventuele bekeuringen voor zorgeloos rijden in een Peugeot. Natuurlijk zijn er ook voorwaarden verbonden aan deze actie. Zo zijn de prijzen op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Ook is de Peugeot Winter Drive niet van toepassing op de nieuwe Peugeot 208 en de nieuwe Peugeot 2008 SUV. Vraag uw dealer naar de volledige voorwaarden.