Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Een jaar gratis laadstroom? Koop dan een Volvo plug-in hybride!

Volvo Car Nederland ziet graag steeds meer mensen in een Volvo plug-in hybride rijden en zoveel mogelijk elektrische kilometers maken. Dat is dan ook de reden dat ze een jaar lang gratis laadstroom bieden aan kopers en leasers van een nieuwe Volvo plug-in hybride model in de periode van 17 oktober 20109 tot en met 15 april 2020.

De Volvo On Call-applicatie zal vanaf mei 2020 één jaar lang het elektriciteitsverbruik registreren en de berijder krijgt na een een jaar dan een vergoeding op basis van gemiddelde elektriciteitskosten van Nederland. De berijder kan zowel een particulier als een zakelijk rijder zijn. Voorwaarde is wel dat de berijder de Volvo minimaal een 12 maanden in bezit moet hebben.

Keuze te over
Door elektrisch te rijden met een Volvo plug-in hybride kan tot 80 procent bespaard worden op de brandstofkosten. En aangezien er van elk Volvo-model een plug-in hybride variant is wordt u zeker niet beperkt in uw mogelijkheden en wensen. Het aanbod van Volvo Car Nederland geldt voor alle plug-in hybride modellen van Volvo, van de recent geïntroduceerde Volvo XC40 T5 Twin Engine tot de recent vernieuwde luxueuze Volvo XC90 T8 Twin Engine. De Volvo XC40 T5 Twin Engine heeft een indrukwekkend systeemvermogen van 193 kW (262 pk). Desondanks bedraagt de CO2-uitstoot slechts 41 gr/km (WLTP).

Ga voor meer informatie naar https://www.volvocars.com/nl/ontdek-volvo/innovaties/toekomst-van-mobiliteit/elektrificatie/plug-in-hybrids