Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Hyundai zet vol in op elektrisch rijden

APELDOORN – De markt voor duurzame mobiliteit is volop in beweging. Autokopers zijn milieubewust en zoeken steeds vaker naar een elektrische auto die bij hen past. Hyundai werkt daarom actief aan het versterken van het elektrisch gamma.

De ambitie van Hyundai is om over vijf jaar rond de 670.000 eco-vriendelijke auto’s te verkopen. Dit zouden dan 560.000 batterij-elektrische auto’s moeten zijn en 110.000 waterstof-elektrische auto’s.

Maak kennis
Autobedrijf Herwers laat u nu ook graag kennismaken met het elektrische en hybride gamma. Zo staat sinds oktober de nieuwe Hyundai Kona Hybrid in de showroom. Een goede tussenoplossing voor wie duurzamer wil rijden mét de flexibiliteit van een superzuinige benzinemotor. De accu laadt automatisch op door het rijden; deze wint energie terug bij het uitrollen en afremmen. U bent dus niet aan een stekker gebonden. De Hyundai Kona is sinds 2017 op de Nederlandse markt, met inmiddels bijna 120.000 stuks verkocht in Europa. De Hyundai Kona Hybrid is leverbaar vanaf 27.995 euro. De volledig elektrische Hyundai Kona begint bij 41.595 euro.

Kom langs
Autobedrijf Herwers geeft u graag een passend advies. Ook bent u uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit. Kom langs aan de Solingenstraat 3 in Deventer of Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie en actuele aanbiedingen ook op: www.herwers.nl/hyundai.