Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Rijdt u 2020 in met uw nieuwe Suzuki Vitara of S-Cross?

APELDOORN – De laatste dagen van december staan weer voor de deur. Een tijd van gezelligheid, terugblikken én vooruit kijken naar wat 2020 ons brengt. Een jaar vol met avontuur en genieten. Misschien wel met een nieuwe Suzuki.

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet of Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet? Dan is dit hét moment voor een nadere kennismaking en proefrit. Want u ontvangt nog tot en met 31 december dit jaar maar liefst 2.000 euro extra inruilvoordeel. Let wel: het aanbod is alleen geldig op voorraadmodellen.

Veelzijdig
De nieuwe Suzuki Vitara is een stoere, stijlvolle SUV die garant staat voor vele comfortabele en bovenal veilige kilometers. Deze biedt veel dagelijkse, praktische functionaliteit met alle features die u van een moderne SUV mag verwachten. Een riante bagageruimte, comfortabel interieur en mooie veiligheidsfeatures zoals Suzuki’s geavanceerde camera-detectiesysteem. Leverbaar vanaf 22.099 euro. De S-Cross is een crossover met luxe elementen en een hoog comfort, waarbij ook hier de 1.4 Boosterjet garant staat voor nette prestaties én een aangenaam laag verbruik. Leverbaar vanaf 22.899 euro.

Maak kennis
Pijnappel Automobielen laat u graag kennismaken met de Suzuki Vitara, S-Cross of uiteraard één van de vele andere modellen. Zij geven u ook graag een passend advies over de mogelijkheden voor lease of financiering. Pijnappel Automobielen is gevestigd aan de Kanaal Noord 198-200 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.pijnappel.nl