Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Prijzen BMW X1 hybride bekend

Ook BMW zet steeds meer in op elektrisch rijden. Het merk was misschien niet de snelste met de adoptie van de elektrische aandrijflijn, maar komt wél met modellen die sterk tot de verbeelding spreken. Vanaf maart kunnen kopers de nieuwe BMW X1 plug-in hybride bekijken in de showroom.

Inmiddels zijn ook de vanafprijzen bekendgemaakt. De reguliere benzine-X1 begint bij zo’n 44.000 euro. De hybride variant, BMW X1 xDrive 25e, begint bij 50.081 euro.

Mooie prestaties
BMW zet met de volledig elektrische en hybride aandrijflijnen sterk in op prestaties. Zo beschikt de hybride over in totaal 220 pk. De benzinemotor levert 125 pk en de elektromotoren die de achteras bedienen zijn goed voor 95 pk. Wie volledig elektrisch wil rijden haalt 57 kilometer actieradius op een volle accu. Dankzij intelligent energiemanagement haalt u het meeste uit deze bijzondere aandrijflijn.

Stoere X1
BMW zet met de X1 in op een wat stoerder ontwerp met atletische lijnen. De meeste kopers zullen hem niet buiten de gebaande paden brengen, maar capabel is hij wel. Een lange wielbasis, korte overhanging en een dynamisch, wendbaar weggedrag maken hem een mooie reisgenoot. BMW typeert hem zelf als een ‘Sports Activity Vehicle’.

Flexibel en hoogwaardig
De BMW X1 biedt kopers de nodige flexibiliteit qua ontwerp, waarbij u ook niets inlevert op het premium gevoel dat het merk op wil roepen. Met mooie design-touches zoals de Black Panel instrumentencluster, dashboard met contrasterend stiksel en opties zoals het LED-lichtpakket in het interieur of de BMW Head-Up Display.