Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aantrekkelijk hoge korting op Nissan Qashqai bij Herwers

APELDOORN – Wellicht hebt u er het afgelopen jaar al eens naar gekeken. Met de brochure in de hand, wellicht zelfs de optielijst doorgenomen of een proefrit gemaakt. Maar tot nu toe heeft u nog niet het besluit genomen. Hier komt nu verandering in. Autobedrijf Herwers biedt namelijk een spectaculaire nu-of-nooit korting aan op voorradige Nissan Qashqai modellen.

Deze super Herwers korting is exclusief en alleen op geselecteerde voorraadmodellen. De korting is maar liefst 25 procent; concreet levert dit een besparing op van meer dan 6.000 euro. Kiest u bijvoorbeeld voor de Nisan Qashqai 1.3 DIG-T Tekna uitvoering, dan is deze nu uit voorraad leverbaar voor 32.150 euro. Een flinke besparing ten opzichte van de catalogusprijs van 40.218 euro.

Ruime voorraad
Autobedrijf Herwers heeft een mooie selectie Nissan Qashqai modellen in voorraad, waaronder diverse edities en motorisaties met uiteenlopende optiepakketten en kleuren. Kortom, er is een goede kans dat u precies hét model Qashqai zult vinden waar u naar op zoek bent – tegen een prijs die u nérgens anders zult vinden. De Nissan Qashqai biedt alle moderne opties die u mag verwachten, met een hoog niveau van comfort en praktische bruikbaarheid.

Meer acties
Uiteraard biedt autobedrijf Herwers ook nog lopende kortingen en voordeel op diverse andere modellen. Zo ook de altijd geliefde compacte Nissan Micra. Deze is met de Happy New Car actie extra scherp geprijsd. De zeer complete Nissan Micra N-Connecta editie is dan rijklaar voor 17.999 euro. Compleet met onder meer cruise control, achteruitrijcamera, parkeersensoren achter, radio, mistlampen voor, lichtmetalen velgen en extra getint glas.

Kom langs
Autobedrijf Herwers laat u graag zelf kennismaken met de Nissan Qashqai of een ander model. Uiteraard kunt u ook een passend advies krijgen voor financiering of de mogelijkheden voor private lease. Kom langs aan de Solingenstraat 3 in Deventer of Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan