Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Profiteer van de actie van Auto Palace Citroën en Praxis

APELDOORN – Wanneer u nu in de Praxis aan de Kayersdijk loopt, ziet u iets staan wat u daar niet verwacht: een Citroën C5 Aircross SUV. En deze fantastische auto staat er met een reden, want Praxis Apeldoorn en Auto Palace Citroën Apeldoorn hebben een leuke gezamenlijke actie voor u.

Op het voertuig in de Praxis is een deel van de actie al te lezen. Raad de waarde van de artikelen in de auto en maak kans op prachtige prijzen. Win bijvoorbeeld een weekend rijden in een Citroën C5 Aircross of een Praxisbon ter waarde van 100 euro. En als u dan toch in de auto kijkt, heeft u ook de kans om het interieur van de C5 Aircross te bewonderen. Het interieur ademt ruimte en comfort. Stoelen met brede zittingen en rugleuning die in prachtige materialen zijn afgewerkt, een 8 inch touchscreen en een middenconsole dat ervoor zorgt dat alles binnen handbereik is, vallen direct op.

Nog meer voordelen
De actie van Auto Palace Citroën Apeldoorn en Praxis is niet alleen de ‘Raad en Win-actie’. U krijgt bij een aankoop bij Praxis ook een waardebon. Deze geeft u 10 procent korting op de werkplaatsfactuur van Auto Palace Citroën Apeldoorn. Dus extra voordeel voor u wanneer uw Citroën, of voertuig van een ander merk, toe is aan onderhoud of reparatie. En als klant van Auto Palace Citroën Apeldoorn ontvangt u een flyer voor voordeel bij Praxis. De actie loopt nog tot 16 maart.

Onder de indruk?
Bent u onder de indruk geraakt van de C5 Aircross bij Praxis? Ga dan snel naar Auto Palace Citroën Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 38 in Apeldoorn. Dan krijgt u de mogelijkheid om de auto echt te ervaren door erin plaats te nemen en wie weet wel een proefrit.