Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe C-HR biedt u veel op het gebied van comfort en techniek

NIJVERDAL – De opdracht van Toyota President Akio Toyoda was heel duidelijk: geen saaie auto’s meer. Of dat gelukt is bij de nieuwe Toyota C-HR kunt u vanaf 20 december bij de Toyota-dealer zelf ontdekken.

De Toyota C-HR is altijd al een opvallende verschijning geweest, maar door de subtiele aanpassingen in het design is de nieuwe C-HR nog meer van deze tijd. Zo kreeg het model een sportieve bumperspoiler, zijn de LED- koplampen in een nieuwe behuizing geplaatst en worden de LED-achterlichten verbonden met een hoogglans zwarte spoiler.

Meer keuze
De Toyota C-HR was eerder uitgerust met een 1.2T benzinemotor, maar nu krijgt u ook de keuze uit twee hybride aandrijflijnen. Kies voor 122 pk van de 1.8 Hybrid of 184 pk van de 2.0 High Power Hybrid. Deze laatste heeft 50 procent meer vermogen, maar verbruikt maar 10 procent meer dan de 1.8 Hybrid. Ook voor het prijsverschil hoeft u het niet te laten. De meerprijs van de 2.0 High Power Hybrid ten opzicht van de 1.8 Hybrid is slechts 995 euro.

Comfort
De nieuwe C-HR heeft een betere geluidsisolatie dan voorheen, daardoor is het in de auto nog stiller en comfortabeler. U kunt daardoor nog meer genieten van het nieuwe JBL Premium audiosysteem. Een systeem bestaande uit een 800 Watt sterke 8-kanaals versterker, negen speakers en Clari-Fi- technologie. Ook is de Toyota C-HR standaard voorzien van Apple/Android CarPlay Verder heeft de nieuwe C-HR een verbeterde wielophanging en een nog uitgebreider Toyota Safety Sense-pakket.

Bezoek de showroom
Ga voor meer details van de nieuwe Toyota C-HR naar www.toyota.nl of bezoek de showroom van Toyota Konijnenbelt aan de Wierdensestraat 27-31 in Nijverdal.