Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Auto Bleeker maakt autorijden voor iedereen mogelijk

ENSCHEDE – Op autogebied is Auto Bleeker reeds decennia lang een vertrouwde naam in Enschede en omgeving. Gevestigd op de alom bekende plek van de Boddenkampsingel en de Hengelosestraat tegenover het meubelplein. Om alle huidige en toekomstige klanten van de uitstekende service en kwaliteit te blijven voorzien valt Auto Bleeker Enschede tegenwoordig onder Mobiliteitservice Twente B.V.

Een kleine verandering, maar veel blijft bij wat het was. Dus wanneer u op zoek bent naar een mooie occasion of een nieuwe auto, dan bent u bij Auto Bleeker Enschede nog steeds aan het juiste adres. Ons verkoopteam staat van maandag tot en met zaterdag klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij streven er naar om bij de beste van Twente te horen, waar service op nummer 1 staat. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met al uw vragen en het verzorgen van uw mobiliteit. Zowel voor de particulier als de zakelijke markt. Ook wanneer u hiervoor uitdagende wensen hebt denken zij graag met u mee om tot een passend aanbod te komen.

Uitstekende occasions
Auto Bleeker biedt een ruim assortiment occasions aan voor ieder budget. Wanneer u een occasion aanschaft vanaf 4.500 euro is deze standaard voorzien van 6 maanden BOVAG garantie, een uitgebreide inspectie en vloeistoffencontrole, een nieuwe APK, schoonmaakbeurt en gratis tenaamstelling. Naar wens is tegen meerprijs ook een uitgebreide onderhoudsbeurt mogelijk met 1 jaar Europese CarProf pechhulp. Vraag een adviseur naar de specifieke voorwaarden of kom langs aan de Boddenkampsingel 2 in Enschede. Kijk voor het actuele aanbod op: www.bleekertwente.nl

CarProf garage
Klanttevredenheid en de juiste service voor iedere klant! Onze vakkundige receptionisten vormen de belangrijke spil in de communicatie met u als klant. Zo zal deze advies geven over het plannen van onderhoud en reparatie, compleet met een directe prijsopgaaf. Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats waar zij alle serviceaspecten uit kunnen voeren voor ieder merk. Ook kunt u bij ons terecht met uw lease-auto want CarProf werkt nauw samen met meerdere leasemaatschappijen. Goed onderhoud is belangrijk voor vele zorgeloze kilometers. U kunt er terecht voor onder meer APK, regulier onderhoud, zomer/winterbandenwissel, reparatie en schadeherstel. CarProf kan een APK uitvoeren voor slechts 29,95 euro. Daarnaast bieden wij bij een onderhoudsbeurt 1 jaar Europese CarProf pechhulp aan voor slechts 29,95 euro.

Autoverhuur
Inqar Bleeker Autoverhuur heeft bijna alle merken voertuigen in de verhuur, zowel personenauto’s, personenbussen en bestelwagens in diverse maten. U huurt al een auto voor slechts 25 euro per dag (inclusief BTW en 100 vrije kilometers). Voor reserveringen belt u: 088-73 07 536. Inqar Bleeker Autoverhuur heeft ook een vestiging in Hengelo. Bel met 088-73 07 530 of kijk op: www.inqar.nl

Bleeker Lease
Bleeker Lease is een universele en merk onafhankelijke leasemaatschappij. Met vele jaren ervaring in mobiliteit zijn wij in Twente voor bedrijven en organisaties een vertrouwde partner. Elke onderneming heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen op het gebied van mobiliteit. Onze vaste contactpersonen beschikken over de kennis en mogelijkheden om hiervoor dé oplossing te bieden. Naast personenauto’s van elk merk leveren wij maatwerkoplosssingen voor bedrijfswagens. Ombouw, inrichting, belettering en leasing op één adres. Dat is wat wij leasen zonder zorgen noemen! Bij ons staat niet alleen de auto, maar u als ondernemer met specifieke wensen en eisen voor uw onderneming centraal. Er zit geen verschil in onze auto’s en die van andere leasemaatschappijen – het verschil zit in onze aanpak! Wij zijn net als u ondernemer en begrijpen dat flexibiliteit en creativiteit noodzakelijk zijn om succesvol te zijn. Dit betekent dat wij vaak een andere (extra) oplossing aanbieden waar u misschien niet eens aan gedacht had. Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op om te zien hoe wij uw mobiliteit kunnen verzorgen. Doordat wij landelijk groot inkopen op alle componenten van het leasecontract zijn wij volledig merk onafhankelijk. Wij kunnen dus elk merk en model leveren voor een scherpe prijs. Bovendien heben wij veel kennis in huis waarmee wij u altijd van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien. Behalve kennis voor personenwagens is er ook een specialistische kennis aanwezig voor bedrijfswagens en de inrichting en eventuele ombouw ervan. Indien u dit wenst regelen wij alles voor u!