Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault onthult nieuwe Kangoo en betaalbare Express

Renault heeft twee nieuwe modellen bedrijfswagens gepresenteerd. Dit zijn de nieuwe Kangoo, die het huidige model vervangt, en de compleet nieuwe Express, die ook op de markt is als de Dacia Dokker en voordeliger geprijsd is dan de Kangoo.

De nieuwe Kangoo kreeg een nog robuuster design van buiten en een comfortabel design van binnen. De nieuwe Kangoo krijgt onder meer een dashboard met nieuwe opbergmogelijkheden, vernieuwde stoelen voor een hoog comfort en het uitgebreide Easy Link multimediasysteem. Ook zijn de nieuwste rijhulpsystemen toegepast. De nieuwe Kangoo komt internationaal ook beschikbaar als hoogwaardig uitgevoerde MPV personenversie, maar deze krijgen we niet in Nederland. De Kangoo komt beschikbaar in twee lengtematen met nog onbekende motorisaties, waaronder ook een elektrische versie.

Renault Express
De nieuwe Renault Express, gebaseerd op de betaalbare Dacia Dokker, biedt een robuuste, praktische bedrijfswagen. Deze heeft een ruim laadvolume van 3,3 kubieke meter en de beste verhouding tussen de bruikbare lengte en totale lengte in zijn klasse. Dankzij het ververste design op de Kangoo lijken de Kangoo en express nu verrassend veel op elkaar. De Express is iets vloeiender gelijnd, maar in praktische zin zijn er niet veel verschillen qua ontwerp. Renault heeft deze bedrijfswagens in het voorjaar van 2021 in de showroom staan.