Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Rijk uitgeruste Fiat Tipo Street ideaal voor Nederlandse markt

De Fiat Tipo Street is uitermate geschikt voor de Nederlandse markt door zijn rijke uitrusting, zee aan binnenruimte, strakke design, 5 jaar kilometervrije garantie en zijn vanafprijs van 20.695 euro.

De Fiat Tipo is ontwikkeld met het oog op functionaliteit, maar dan wel in een Italiaans jasje verpakt. De Fiat Tipo biedt naast een rijke standaarduitrusting veel ruimte. De Tipo Hatchback is met 440 liter bagageruimte de ruimste in zijn segment, evenals de Tipo Stationwagon met 550 liter. De betrouwbare 1,4 liter motor levert 95 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Standaard
De standaarduitrusting van de Fiat Tipo Street omvat onder meer airconditioning, Uconnect radio met Bluetooth connectie, infodisplay, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, centrale portiervergrendeling, in delen neerklapbare achterbank, zwart gelakte elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, 16″ zwart gelakte lichtmetalen velgen en ESC (Electronic Stability Control) met Hill Holder en Trailer Sway Control. Standaard op de Stationwagon-uitvoering zijn onder meer dakrails, ‘Flip&Fold’ achterbank en een handig schot dat de bagageruimte desgewenst in twee verdeelt. Achterin de bagageruimte kunnen de zijwandjes van de opbergvakken worden verwijderd, zodat de volledige breedte van de bagageruimte kan worden benut.

Ga snel naar uw dealer voor meer informatie.