banner lesscherbanner lesscher

Saab-passie blijft leven bij Saab Baan

RIJSSEN – Hoewel het helaas al weer een tijdje geleden is dat de naam Saab verscheen op een nieuwe auto, blijft het merk toch springlevend dankzij gepassioneerde bedrijven zoals Baan Automotive.

Met opgeteld ruim zestig jaar ervaring in de verkoop en onderhoud aan dit iconische merk blijft Baan Automotive met vestigingen in Rijssen en Hengelo met trots actief voor dit merk. Zo bent u aan het juiste adres voor al uw service en onderhoud aan uw Saab, van echte klassiekers tot de nieuwste modellen. Zij verlenden dan ook een service van ouderwetse kwaliteit in een modern jasje. Bent u op zoek naar een iconische Saab? Baan Automotive biedt een ruime voorraad aan, bestaande uit klassiekers, goed onderhouden Saab’s op leeftijd en exclusieve Saab’s met weinig kilometers.

Hoge eisen
Als Saab-rijder stelt u hoge eisen aan uw auto en het onderhoud. Vakmanschap is dan ook belangrijk om de auto in tiptop conditie te houden. Zo voert Baan de seoriginele service uit naar de hoogst mogelijke maatstaven en met duidelijke afspraken.
Ook staan zij garant voor de vermelde prijzen en tijden qua reparaties. Zo wordt u nooit verrast door verborgen kosten of lange reparaties. Naast standaard onderhoud behoort ook schadeherstel, aircoservice en meer tot de diensten.

Trots
Baan is naast Saab-specialist ook trots in het leveren van service aan Volvo en Land Rover. Zo kunt u ook met uw Volvo – van klassieker tot moderne auto – terecht voor onderhoud.
Zij gebruiken alleen originele onderdelen en werken volgens de fabrieksintructies voor een gegarandeerd goed resultaat.
Ook voor de lease en verkoop van jonggebruikte Volvo-modellen of levering van een nieuwe auto mag u rekenen op de vertrouwde service van Baan Automotive. Voor onderhoud en reparatie van Land Rover beschikken zij eveneens over de nodige expertise en gebruik van originele onderdelen.

Kom langs
Baan Automotive laat u graag zelf ervaren waar 60 jaar ervaring garant voor staat. Kom langs aan de Kalanderstraat 3 in Rijssen of kijk op:
www.baanautomotive.nl