Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Seat viert 40 jaar in Nederland met de gelimiteerde Ibiza 4.OH!


Het is 40 jaar geleden dat het Spaanse Seat op de Nederlandse markt kwam. In al die jaren is de Seat Ibiza het bestverkochte model gebleken. Reden voor het automerk om het feest af te trappen met de gelimiteerde Ibiza 4.OH! Deze gelimiteerde uitvoering is leverbaar vanaf 25.500 euro.

De Ibiza was het eerste model dat in eigen beheer werd ontwikkeld door Seat en de eerste exemplaren gingen in 1984 de weg op. Volgens Seat kenmerkt de Ibiza zich door een strak en dynamisch design met sportieve rijeigenschappen. Deze sportieve uitstraling komt weer terug in de Ibiza 4.OH!. Zo is de jubileumuitvoering onder andere voorzien van 17 inch lichtmetalen ‘Machined Black’, in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegels, achterspoiler en sideblades en donker getinte ramen achter.

In het interieur is een digitaal instrumentenpaneel en een multimediasysteem met 20,95 cm touchscreen te vinden. Voor maximaal comfort heeft Seat ook automatische airconditioning met twee klimaatzones en verwarmde en in hoogte verstelbare voorstoelen toegevoegd. Om het de bestuurder nog makkelijker te maken is de Ibiza 4.OH! uitgerust met onder meer parkeersensoren voor en achter en cruise control.

Seat geeft aan dat de Ibiza 4.OH! niet alleen een sportief uiterlijk heeft. Zo heeft de Ibiza 4.OH! Limited Edition een 1,0-liter turbomotor met 95 pk, die wordt gecombineerd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.