Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Suzuki biedt Super Prijs op actiemodel Vitara en S-Cross

Bent u op zoek naar een leuke, stoere reisgenoot waar u altijd op mag vertrouwen? Eentje die ruimte, veelzijdigheid en comfort biedt zonder in te boeten op prestaties? Suzuki wil u graag verleiden om eens kennis te maken met de Vitara en S-Cross.

Suzuki biedt momenteel diverse actie-modellen van de populaire Vitara SUV en S-Cross crossover aan met extra scherpe kortingen. Let wel: het betreft een tijdelijke actie op voorradige modellen. Wees er dus snel bij.

Vitara
De Suzuki Vitara is een heel compleet uitgeruste SUV die je nooit in de steek laat. Nu leverbaar vanaf 23.999 euro als 1.0 Select editie. Maar kijk ook eens naar de 1.0 Select Allgrip editie met vierwielaandrijving; ideaal voor een zekere wegligging onder uitdagende omstandigheden. Deze is leverbaar vanaf 26.899 en de Stijl editie vanaf 27.249 euro.

S-Cross
De Suzuki S-Cross is een veelzijdige crossover met een wat luxere insteek en nog meer comfort. Ook hier zijn Select en Stijl uitvoeringen tijdelijk in prijs verlaagd. De 1.0 Select begint bij 24.799 euro, met automaat vanaf 26.699 euro en de uitgebreidere Stijl editie vanaf 28.049 euro.

Maak kennis
AutoCity AVK laat u graag kennismaken met de aantrekkelijk geprijsde Vitara, S-Cross of andere modellen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefrit of nader advies aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl