Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nu te bestellen: Kona Electric

De nieuwe Hyundai Kona Electric is nu te bestellen. Kopers die nu een auto bestellen kunnen nog voor de zomer fluisterstil genieten van deze duurzame, innovatieve SUV.

Hyundai maakt elektrisch rijden onweerstaanbaar; steeds meer modellen uit het gamma maken de elektrische overstap en de doorontwikkelde modellen bieden veel innovaties en comfort met een gunstige prijsstelling. De nieuwe Hyundai Kona Electric is namelijk al leverbaar vanaf 36.795 euro of vanaf 595 euro per maand bij private lease.

Mooie prestaties
De geheel nieuwe Kona Electric is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Kopers leveren echter niet in op praktisch gebruiksgemak: de actieradius is ruim 449 kilometer bij de 64 kWh accu en 289 kilometer met 39 kWh accu. Flexibel en snel opladen zorgt ervoor dat u ook bij langere afstanden goed mobiel blijft.

Gedurfd design
Hyundai zet met de nieuwe Kona Electric ook in op de koper die een wat meer gedurfd design kan waarderen. Fraaie lijnen en kenmerkende styling maken hem van alle kanten een opvallend fraaie verschijning.

Heel compleet
De Kona Electric biedt veel mogelijkheden om deze geheel naar wens samen te stellen. Met een uitgebreide lijst standaarditems en mooie opties; zoals uitgebreide actieve veiligheidssystemen.

Geïnteresseerd?
Autobedrijf Herwers helpt u graag met uw keuze voor een nieuwe Hyundai Kona Electric of ander model. Kom langs aan de Solingenstraat 3 in Deventer of Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/hyundai.