Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Topmodellen Škoda Enyaq iV 80x Škoda Enyaq iV 80x Sportline

De Škoda Enyaq iV is een populaire model onder de elektrisch rijders. De Enyaq iV heeft dan ook veel te bieden. Volop ruimte in de auto, groot rijbereik, 132 kW vermogen en een stijlvolle uitstraling. Met twee nieuwe topmodellen, de Enyaq iV 80x en Enyaq iV 80x Sportline, is er nog meer keuze en meer vermogen. De Enyaq iV 80x en Enyaq iV 80x Sportline hebben 195 kW onder de motorkap.

Het vermogen van de Enyaq iV 80x blijkt onder meer uit de versnelling van de auto. Vanuit stilstand naar 100 km/uur in 6,9 seconden. De Enyaq iV met een vermogen van 132 kW heeft daar bijna 2 seconden meer voor nodig. De Škoda Enyaq iV 80x heeft daarnaast een rijbereik tot 496 kilometer door het accupakket van 77kWh.
De automatische airconditioning, achteruitrijcamera, verwarmbaar stuur, 100 procent connectiviteit en parkeersensoren voor en achter maken van de vierwielaangedreven Škoda Enyaq iV, met een electromotor op zowel de voor- als achteras, zorgen voor luxe en gemak. De Sportline-uitvoering heeft daarbovenop nog tal van sportieve accenten, waaronder een sportonderstel en sportief gestylde bumpers, en extra luxe als LED Matrix-verlichting, keyless access en start en de mogelijkheid voor draadloos opladen van smartphones.

Bestellen
De Škoda Enyaq iV 80x is te bestellen vanaf 52.790 euro en de Škoda Enyaq iV 80x Sportline vanaf 56.890 euro. In 2022 staan de beide topmodellen ook bij de dealers.