Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Uw voordeel wacht bij Honda Wesselink

DEVENTER – We hebben nieuws voor u, want bij Autobedrijf Wesselink ligt het voordeel gewoon op u te wachten. U hoeft er niet veel voor te doen, Honda Wesselink wijst u graag de weg naar extra korting op voordeelmodellen of gratis extra’s. Het wordt toch eigenlijk ook wel tijd voor een nieuwe Civic, Jazz of HR-V.

Honda Civic
De Honda Civic biedt zich als eerste aan met een aantrekkelijke actie op de voorraadmodellen. Zo krijgt u € 1.500,- voorraadvoordeel, maar ook is er een gelimiteerde oplage van de Civic Black Editions voordelig verkrijgbaar. De Civic Black Editions zijn op basis van een Elegance, maar met de nodige extra opties. Zo heeft een Black Edition sportieve zwart lederen bekleding met rood stiksel, zwarte sideskirts, zwarte voorspoiler, zwarte spiegelkappen en zwarte 17 inch lichtmetalen velgen. De Civic Black Edition is verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 1.000,- ten opzichte van de normale Elegance prijs. U betaalt voor de Black Edition € 30.075 inclusief het huidige voorraadvoordeel.

Ruime Jazz
De Honda Jazz laat zich ook niet kennen en heeft een Honda Connect navigatie en metallic lak gratis in de aanbieding. De Jazz is een modern en aerodynamisch vormgegeven auto en is voorzien van moderne technieken die zorgen voor een goede wegligging, wendbaarheid, veiligheid en comfort. De veiligheidstechnieken zorgen er niet alleen voor dat bij een aanrijding u en uw passagiers beschermd worden, maar ook dat een aanrijding voorkomen kan worden. En naast het feit dat de Jazz een mooi compacte auto is, beschikt de Jazz dankzij Honda’s unieke Magic Seats ook nog eens over verrassend veel binnenruimte. Met het Honda Connect navigatie systeem, inclusief 5 jaar gratis updates en de metallic lak cadeau, is de Jazz nu wel heel aantrekkelijk.

Voorraadvoordeel HR-V
De Honda HR-V is een kleine SUV, maar eigenlijk niet zo goed in een hokje te stoppen. En dat vinden we bij Honda maar wat leuk, want we bieden u graag unieke auto’s aan in onze showroom. Het model is qua uiterlijk tegelijkertijd stoer, elegant en sportief. De bijzondere uitstraling van de HR-V geeft dit model een aerodynamische vorm en mede daardoor heeft de HR-V een laag brandstofverbruik. Het interieur van de Honda HR-V, in welke uitvoering dan ook, laat verder niets te wensen over. Veel zaken zijn elektrisch te bedienen zoals bijvoorbeeld de ramen en spiegels. Verder zijn climate control en verwarmbare voorstoelen standaard in alle uitvoeringen verwerkt. Ook de systemen die voor extra veiligheid zorgen, verkeersbordherkenning, intelligente snelheidsbegrenzing en dergelijke ontbreken niet. Voor de HR-V loopt het voordeel op een HR-V Executive, het meest luxe topmodel, op tot liefst € 2.546,-!

Laat het voordeel niet liggen en kom snel naar Honda Wesselink in Deventer.
We heten u daarom van harte welkom in onze showroom aan de Solingenstraat 7 in Deventer. We nemen alle tijd voor u en informeren u graag over uw voordeel en natuurlijk onze prachtige Honda’s!