Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mini tot maxi-bestelbus weer blinkend schoon!

DEVENTER – Autobedrijf Bouwman specialiseert naast de verkoop van auto’s ook in het onderhoud van uw kostbare voertuig. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten met hun gespecialiseerde wasstraat.

De moderne, duurzame roll-over wasstraat biedt diverse programma’s voor personenauto’s en een speciaal programma voor bedrijfswagens. Want ook met een grotere bestelbus bent u van harte welkom; de wasstraat kan voertuigen tot maximaal 2,90 meter hoogte aan.

Programma’s
U kunt kiezen uit een vijftal programma’s: Basis, Goed, Beter, Best en de Super Wash. Het programma Basis begint bij 5 euro en omvat een hoge druk voorwas, actiefschuim, wassen en drogen. Goed (7 euro) voegt dan hotwax toe. Beter (8 euro) omvat de voorwas, actiefschuim, wassen en onderkantwas. Best (10 euro) omvat de voorwas, actiefschuim, wassen, drogen, hotwax en onderkantwas. Het meest uitgebreide Super Wash programma omvat de voorwas, actiefschuim, wassen, Shine Tecs Polish, drogen en onderkantwas voor 14,50 euro. Voor het wassen van een bedrijfswagen rekenen zij 15 euro; inclusief de voorwas, actiefschuim, wassen, drogen en begeleiding.

Wasbox
Gaat u liever zelf aan de slag? Er zijn ook vier ruime wasboxen waar u zelf uw auto 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt wassen. Deze beschikken over een krachtige stofzuiger, een hoge druk lans voor hardnekkig vuil, een chemische voorwas, inschuimen met het lanssysteem, een intensieve hoofdwassing met de actiefschuimborstel en een vlekvrij naspoelprogramma. De wasboxen zijn ook makkelijk in gebruik met een duidelijke uitleg. U kunt afrekenen met muntgeld, maar ook met de Carwashmunten. Wast u vaker? Met de Carwashpas spaart u bij iedere wasbeurt en profiteert u van korting bij gebruik van de wasboxen.

Kom langs!
Laat uw auto weer blinken als nieuw na een uitgebreide wasbeurt. Kom langs aan de Smeenhof 6 in Deventer. De koffie staat klaar terwijl u wast! Kijk voor meer informatie ook op: www.carwashdeventer.com