Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Sebastiaan Tuytel: vindingrijke probleemoplosser én liefhebber

DEVENTER – Wanneer uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft, verwacht u een snel en uitstekend resultaat. Eén van de vakmensen die hier zorg voor draagt bij Grouwstra Auto’s is Sebastiaan Tuytel.

Hij is sinds 2007 werkzaam voor Grouwstra in de werkplaats van de vestiging Maagdenburgstraat. Hij kwam van het praktijkonderwijs en leerde de meeste vaardigheden in de werkplaats zelf door de jaren heen. Gesteund door de andere vakmensen van Grouwstra, waardoor hij profiteerde van een jarenlange ervaring. Zijn ambitie is om door te groeien tot APK keurmeester.

Passie
Voor Sebastiaan zijn auto’s niet alleen zijn werk, maar ook zijn passie. Zo is hij al een tijdje bezig met het restaureren van een Volkswagen Scirocco uit 1990. Hier komt veel sleutelen bij kijken; de techniek in zo’n ouder platform is immers heel anders dan tegenwoordig. Zijn nieuwste aanwinst is eveneens een auto voor de liefhebber: een Volkswagen Golf III cabriolet. Als liefhebber is hij ook regelmatig te vinden bij autobijeenkomsten.

Mooie uitdaging
Sebastiaan geniet het meeste van het echte sleutelwerk. “Een simpele onderhoudsbeurt is niet echt spannend. De mooie uitdagingen zijn complete motorrevisies of wissels, waarbij de motor uit de auto gaat.” Omdat Grouwstra onderhoud uitvoert aan alle merken is het werk altijd uitdagend; zo leren de technici ook veel bij over de nieuwste techniek. Zo mag iedere klant rekenen op een vakkundig resultaat bij onderhoud.

Uitstekend onderhoud
Autobedrijf Grouwstra draagt ook graag zorg voor het onderhoud en reparaties aan uw auto. Gevestigd aan de Maagdenburgstraat 1 en Revalstraat 12 in Deventer. Kijk voor meer informatie en het maken van een werkplaatsafspraak ook op: www.grouwstra.nl