Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Van Mossel Jaguar viert 70-jarig bestaan met speciale I-PACE S

APELDOORN – Autobedrijf Van Mossel viert dit jaar het 70-jarig bestaan op bijzondere wijze. Tijdens de lopende Voordeelzomer krijgt u onder meer een aantrekkelijk voordeel op de speciale Jaguar I-PACE S 70 Years Edition.

Deze speciale editie van de Jaguar I-Pace is rijkelijk uitgerust en alleen bij Van Mossel Jaguar verkrijgbaar. U ontvangt een korting van ruim 4.000 euro. Bovendien is de Jaguar I-PACE S ook fiscaal aantrekkelijk met slechts 11 procent bijtelling.

Rijk uitgerust
De Jaguar I-PACE S 70 Years Edition komt met een uitgebreid optiepakket. Aan de buitenkant valt deze op door het Black Exterior Pack en de LED-mistlampen. Ook is deze uitgerust met onder meer een achteruitrijcamera, elektrisch verstelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, ruitenwissers met regensensor, achterruitverwarming met timer, elektrische achterklepbediening, semi-elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, een DAB+ tuner, Secure Tracker Pro en hemelbekleding in Morzine-Ebony. Kortom, van binnen en buiten een markante verschijning.

Korting
Deze Jaguar I-Pace 70 Years Edition is scherp geprijsd met een korting van ruim 4.000 euro. Deze staat nu voor u klaar voor 79.700 euro.

Maak kennis
Van Mossel Jaguar ontvangt u graag voor een vrijblijvende kennismaking en proefrit met deze Jaguar I-PACE S 70 Years Editition. Zij zijn gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40A in Apeldoorn. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/jaguar