Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vernieuwde Lexus UX 250h is nu te bestellen vanaf 47.995 euro

De vernieuwde Lexus UX 250h is dit najaar bij de Nederlandse dealers in de showroom te zien. Voor een bedrag vanaf 47.995 euro is de vernieuwde UX 250h al wel te bestellen. Er is keuze uit zeven uitvoeringen, waarvan F SPORT Design met een vanafprijs van 55.495 euro een nieuwkomer is.

De Lexus UX 250h, de crossover voor de stad, is gebouwd op het GA-C wereldwijde architectuurplatform van Lexus. Daardoor heeft de UX 250h een laag zwaartepunt en een stijve carrosserie. Volgens het automerk zelf lijken de de rijeigenschappen op die van een compacte dynamische hatchback. De 2,0 liter hybride aandrijflijn zorgt voor een vermogen van 184 pk. Bij de twee topuitvoeringen is het ook mogelijk om te kiezen voor vierwielaandrijving.
De vernieuwde UX 250h heeft een verbeterd multimediasysteem dat afhankelijk van de uitvoering een scherm van 8 of 12 inch heeft. De trackpad-bediening is vervangen door touchscreen-technologie. Door de spraakherkenning kan de audio- en klimaatregeling worden bediend. Ook voor bellen en zoeken op internet is een gesproken commando voldoende.
De kleur Sonic Platinum is voor het eerst beschikbaar voor de vernieuwde Lexus UX 250h. Door de sonische laktechnologie krijgt de kleur extra glans en diepere schaduw. Er zijn zes kleuren beschikbaar voor F SPORT Line- en F SPORT Design-modellen en daarbij kan ook gekozen worden voor een contrasterend zwart dak. Voor het interieur is de nieuwe Hazel-kleuroptie beschikbaar.