Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

30 jaar Autobedrijf Slagter wordt gevierd met een open dag

DEVENTER – Autovakmeester Slagter heeft op 6 september tussen 17.00 en 21.00 uur een open dag. Dit ter ere van het 30-jarig bestaan van de garage en de verandering van AD Autobedrijf naar de Autovakmeester-formule.

Een mooie gelegenheid om de klanten die al vele jaren over de vloer komen te bedanken en om met collega’s van andere bedrijven in contact te staan. En dat alles onder het genot van een hapje en drankje. En ook de kinderen hoeven zich niet vervelen; zij kunnen een ritje maken in de trein.

Geschiedenis
Dertig jaar geleden begon Arend Slagter aan de Noordzeestraat met de visie om een open garagebedrijf voor iedereen te zijn. Een dorpsgarage waar klanten gewoon naar binnen kunnen lopen om te worden geholpen en niets gebeurt in het geheim. De klant wordt geholpen zoals men zelf ook behandeld wenst te worden. Dat dit werkt, werd in de loop der tijd wel duidelijk. Het bedrijf groeide en daardoor werd een verhuizing naar het huidige pand ook noodzakelijk.

Tevredenheid
Ook de reactie van klant geeft aan dat de manier van werken door Autobedrijf Slagter wordt gewaardeerd. Zo schrijft een klant: “Al jarenlang heel tevreden over het onderhoud van onze Jaguar old timer; zij denken goed mee, ook in het vinden van betaalbare onderdelen of oplossingen; staan ook klaar als er acuut wat is.” En een ander laat de opmerking “Ik ben ruim 25 jaar klant bij Autobedrijf Slagter. Altijd goede service, kwaliteit en goede communicatie!” achter.

U vindt Autovakmeester Slagter aan de Groningerstraat 9 in Deventer. Voor meer informatie en klantbeoordelingen kunt u terecht op www.autovakmeester.nl/vestiging/slagter/