Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aantrekkelijke korting bij Lesscher Nissan


HENGELO – Autobedrijf Lesscher haalt de bezem door de voorraad! Momenteel profiteert u weer van enkele zeer aantrekkelijke kortingen op diverse voorraadmodellen. Dit kan al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Op de compacte Nissan Micra pakt u een mooi ruim voordeel: koopt u een Nissan Micra uit voorraad dan levert dit al een korting op van 1.500 euro.

Qashqai
Gaat u voor Nissan’s populaire Qashqai? De crossover staat niet alleen bekend vanwege het stijlvolle uiterlijk, maar vooral ook vanwege de vele innovaties onderhuids. Nissan zet in op intelligente mobiliteit, met onder meer een groot aantal rijhulp-systemen dat zorgt voor optimale veiligheid. De Qashqai is uit voorraad leverbaar, met ruim 2.500 euro voordeel. Tevens ontvangt u op geselecteerde modellen ook een gratis automaat ter waarde van 2.500 euro voor ultiem rijgemak.

Juke
Natuurlijk mag ook de Juke niet ontbreken; hier loopt uw voordeel op tot 3.000 euro. Het stoere en sportieve model staat garant voor 100 procent rijplezier. Ook hier schonk Nissan veel aandacht aan technologische innovatie, waarbij onder meer het 360 graden BOSE Personal geluidssysteem een mooie toevoeging is voor de muziekliefhebber.

Pulsar
Het grootste voorraad-voordeel pakt u op de Nissan Pulsar. De ruime hatchback met zijn swingende, moderne lijnen is een mooie blikvanger. Passagiers genieten avan een eersteklas reiservaring dankzij het riante interieur met veel beenruimte. De Pulsar biedt dan ook de meeste ruimte in zijn klasse. De voorraadkorting is eveneens ruim: maar liefst 4.300 euro.

Maak een proefrit
Autobedrijf Lesscher laat u graag kennismaken met deze aantrekkelijk geprijsde voorraadmodellen. Kom langs voor meer informatie of een proefrit aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Kijk ook op: www.autolesscher.nl