Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Slagter van AD Autobedrijf naar Autovakmeester

DEVENTER – Autovakmeester is een nieuwe franchise garageformule die is voortgekomen uit de AD Autobedrijf-formule. De goede zaken van AD zijn behouden gebleven, maar het is minder vrijblijvend dan voorheen; de eisen die aan de Autovakmeester-garages worden gesteld zijn hoger.

Ook Autobedrijf Slagter is onlangs overgegaan van AD Autobedrijf naar Autovakmeester. Hiermee wordt niet gezegd dat voorheen de kwaliteit van de garage slecht was, er wordt mee gezegd wat u als klant van de garage al wist: Autobedrijf Slagter levert de kwaliteit en service die u van een garage mag verwachten en meer.

Voordelen
Een Autovakmeester-garage heeft voordelen voor u als klant. Zo zorgt de franchise-formule voor inkoopvoordeel. Dit is natuurlijk een voordeel voor de garagehouder, maar dit werkt natuurlijk ook door in de factuur die u krijgt na reparatie. De Autovakmeester-formule zorgt er ook voor dat u gegarandeerd 24 maanden garantie heeft op onderdelen en arbeid, dat u gebruik kunt maken van Europese pechhulp en private lease tot de mogelijkheden behoort.

Bezoek
Vaste klanten weten al waar ze voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK naartoe moeten: Autovakmeester Slagter aan de Groningerstraat 9 in Deventer. Ook nieuwe klanten zijn hier vanzelfsprekend van harte welkom. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via 0570-632605.