Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Beleef het avontuur met uw Nissan

DEVENTER – In de zomer gaan we er graag op uit met de auto én het hele gezin. Of je nu naar de camping gaat met de caravan, een dagje naar een pretpark of juist een verdere tocht naar het strand; we genieten weer volop. Maar het is jammer als zo’n vakantie of dagtocht eindigt langs de snelweg. Het is daarom verstandig om vooraf de vakantie-check te doen.

Nissan biedt ook nu weer de vakantie-check aan; een grondige controlebeurt voor de vakantie. Zij kijken dan naar de belangrijkste punten voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw Nissan. Waar nodig kan preventief onderhoud uitgevoerd worden. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie of een dagje weg. Laat u deze controle uitvoeren bij autobedrijf Herwers als erkende Nissan-dealer? Dan kost deze check tot en met 31 juli slechts 9,96 euro. Wanneer u NISSAN+ Card houder bent is deze vakantie-check zelfs gratis.

Meer voordeel
Mocht de vakante-check aantonen dat reparaties nodig zijn, dan ontvangt u tien procent korting op de onderdelen. Voor optimale veiligheid tijdens de zomermaanden kunt u ook overwegen om nieuwe zomerbanden aan te schaffen; Nissan gebruikt ook hier de hoogste kwaliteit topmerken om zo veilig weggedrag te garanderen.

Een nieuwe Nissan?
Bent u wellicht toe aan een nieuwe Nissan? Autobedrijf Herwers laat u graag een vrijblijvende proefrit ervaren. Natuurlijk zijn er ook in de zomer diverse kortingsacties op lopende modellen. Iedere nieuwe Nissan komt met standaard 3 jaar gratis pechhulp door heel Europa, wat natuurlijk zeker aantrekkelijk is voor de verre vakantieganger.

Kom langs
Maak een afspraak bij Nissan-specialist Herwers voor uw vakantie-check. Zij zijn gevestigd aan de Solingenstraat 3 in Deventer en Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn.