Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Beleef Suzuki bij de Autocity AVK paasshow!

DEVENTER – Heeft u nog nooit een Suzuki gehad en bent u geïnteresseerd in het merk? Bezoek dan de AutoCity AVK paasshow op tweede paasdag om kennis te maken met dit mooie merk.

Suzuki is de afgelopen jaren steeds bekender geworden dankzij goede marketing, maar vooral ook het sterke gamma dat zij tegenwoordig voeren. Zo kunt u tijdens de paasshow kennismaken met de Suzuki Swift Sport, die dankzij zijn dynamische rijgedrag een hoog fun-gehalte heeft. Daarnaast is ook de nieuwe Suzuki Jimny beschikbaar voor een proefrit; de nieuwste versie van deze iconische terreinwagen.

Gezellige paasshow
AutoCity AVK laat u graag kennismaken met deze en andere mooie modellen. De paasshow is hét moment om eens het merk Suzuki te beleven; van de auto’s tot de professionele dealers zoals AutoCity AVK. Service is immers een belangrijk aspect van de koop. Er is voor jong en oud iets te beleven; zo kunnen de kinderen zich vermaken in een speelhoek.

Gratis accessoires
Bij aankoop van een nieuwe Suzuki ontvangt u ook een gratis accessoirepakket ter waarde van 750 euro. Deze is te besteden op vooraf samengestelde pakketten, afhankelijk van uw gekozen model. Zo omvat het Jimny-pakket een retro-look grille, spatlappen voor en achter en een laadruimtehoes. Vraag naar de voorwaarden. AutoCity AVK biedt bovendien ook een hoge inruilwaarde voor uw dealer-onderhouden auto, waardoor de aankoop van uw eerste Suzuki extra aantrekkelijk is!

Kom langs
De AutoCity AVK paasshow is op tweede paasdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom langs aan de Revalstraat 2 in Deventer. Kijk ook op: www.autocityavk.nl