Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Maak kennis met de vernieuwde Jaguar XE bij Van Mossel

APELDOORN – Vijf jaar geleden introduceerde Jaguar de XE; een compacte, vierdeurs sedan die uitstekend in de smaak viel bij een brede groep rijders. Een geraffineerd design, uitstekende prestaties en een stukje luxe. Jaguar heeft de XE nu een uitgebreide facelift gegeven; Van Mossel laat u graag kennismaken met deze nieuwe telg.

De Jaguar XE kreeg een mooie facelift, waarbij de nieuwe voor- en achterbumper, nieuwe LED-koplampen met signature-dagrijverlichting en de achterlichtunits hem een herkenbaar gezicht geven. Herkenbaar Jaguar en tegelijk heel modern. De veranderingen gaan echter veel verder dan alleen het design. Zo zal bestuurders opvallen dat er een nieuw instrumentarium geplaatst is en dat de XE beschikt over het Touch Pro Duo-systeem, waarbij u via grotere schermen toegang heeft tot alle digitale snufjes in de auto. Tevens beschikt de nieuwe XE over het ClearSight systeem, waarbij de binnenspiegel ook beelden van de achteruitrijcamera toont, zodat u een perfect zicht achter de auto hebt zonder belemmeringen.

Dynamische prestaties
Jaguar schonk ook veel aandacht aan het dynamische rijgedrag; met een lichtgewicht aluminium platform, vernieuwde wielophanging en JaguarDrive Control voor optimaal weggedrag. Jaguar noemt de XE dan ook niet voor niets de ultieme sportsedan. Kopers kunnen kiezen uit een tweetal benzinemotoren van 250 of 300 pk uit het Ingenium-programma. Zo biedt de 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor flexibiliteit om de prestaties en verbruik te optimaliseren. Tevens kunt u kiezen voor een 180 pk sterke turbodiesel.

Maak kennis
Van Mossel Jaguar laat u graag kennismaken met de nieuwe Jaguar XE. Deze is leverbaar vanaf 57.380 euro. Van Mossel Jaguar is gevestigd aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn. Zij zijn op tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op: www.vanmossel.nl/jaguar