Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bestelwagen Besteldagen bij Opel Broekhuis

APELDOORN- Opel bestaat dit jaar 120 jaar; een feestje dat zij graag vieren met alle klanten. Naast de vele leuke kortingen op personenauto’s kunt u als ondernemer ook meegenieten van leuke kortingen.

Deze hele maand april staat in het teken van de Bestelwagen Besteldagen. Hierbij krijgt u gratis upgrades naar keuze met een waarde tot wel 5.500 euro. Er zijn diverse upgrades beschikbaar, afhankelijk van uw gekozen model. Opel heeft diverse modellen bedrijfswagens in het huidige gamma. Dit zijn de compacte Opel Combo, de grotere Opel Vivaro en voor de ondernemer met een grote vervoersbehoefte: de Movano. De Combo is leverbaar vanaf 13.899 euro, met 2.000 euro aan gratis upgrades. De Vivaro staat voor u klaar vanaf 18.699 euro, hier kiest u tot 5.000 euro aan gratis upgrades. De grote Movano rijdt u al vanaf 22.199 euro. Hier pakt u de maximale 5.500 euro aan gratis upgrades. Dit kunnen bijvoorbeeld upgrades zijn van de L1 naar L2 lengtematen, maar ook navigatie, metallic lak, een trekhaak, achteruitrijcamera of verwarmd stuurwiel en meer.

Service voorop
Als ondernemer weet autobedrijf Broekhuis hoe belangrijk uw auto’s zijn voor uw bedrijfsvoering. Als ondernemer mag u dan ook rekenen op een belangrijk stukje service bij het onderhoud of reparaties aan uw bedrijfswagen. Dit is er op gericht om u snel weer op weg te helpen.

Financiering
Uiteraard is ook de financiering van uw nieuwe bedrijfswagen goed mogelijk. Opel biedt u dan ook een aantrekkelijke vijf jaar financiering tegen 1,99 procent rente. Autobedrijf Broekhuis helpt u graag met een passend advies voor aanschaf en financiering. Kom langs aan de Laan van de Dierenriem 85 in Apeldoorn of Revalstraat 10 in Deventer . Kijk ook op: www.broekhuis.nl/opel