Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Lage bijtelling voor Toyota Proace Creator

APELDOORN – De Toyota Proace Creator heeft standaard een 2.0 dieselmotor onder de motorkap, die zorgt voor 122 pk. Dat gecombineerd met een laadvermogen van maximaal 1.500 kg en een trekvermogen van 2.500 kg maakt van dit type de ideale bus voor een ondernemer.

De Proace Creator is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De Worker heeft een inhoud van 5,3 m3 en wanneer u meer inhoud wenst, is de Long Worker met 6,1 m3 inhoud iets voor u. Beiden hebben 2 of 3 zitplaatsen. Heeft u behoefte aan meer zitplaatsen? Ga dan voor de Proace Creator met dubbele cabine. Deze biedt aan maximaal 6 personen een zitplaats.

Pluspunten
De Toyota Proace Creator is rijk uitgerust met onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, met chroom afgewerkte mistlampen, bumpers en zijbescherming volledig in carrosseriekleur, airconditioning, lederen stuurwiel, Apple Carplay en Android Auto en Full Map Navigatie. Deze rijk uitgeruste bus is al leverbaar vanaf € 19.900,-. Ook de fiscale bijtelling is relatief laag. Met een privé-inkomen tot € 68.507,- is de netto bijtelling € 255,75.

Op = op
De actieperiode loopt nog tot en met 31 augustus van dit jaar, met als uiterste registratiedatum 31 december 2019. Verder zijn er maximaal 250 exemplaren van de Toyota Proace Creator beschikbaar. Voor meer informatie over de Proace Creator, de mogelijkheden om de bus van opties te voorzien, de voorwaarden van deze actie en de financieringsmogelijkheden gaat u naar uw Toyota-dealer: Autobedrijf Wagenmaker aan de Steenbokstraat 3 in Apeldoorn.