Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Voordelig leasen: de Fiat 500 Lounge

DEVENTER – De Fiat 500 is een auto die u snel herkent tussen alle andere auto’s op straat. Het lijnenspel maakt dat dit model van Fiat er speels en misschien zelfs een beetje ondeugend uitziet.

Al ruim 60 jaar geleden produceerde Fiat de eerste 500 en steeds komt er een nieuwe uitvoering, omdat het een populair model blijft. En ook u kunt erin rijden, want de Fiat 500 Lounge heeft nu een voordelig private lease-tarief vanaf € 227,- per maand.

Uitrusting
U krijgt voor € 227,- per maand een Fiat 500 met een Twinair Turbomotor met 80 pk, lichtmetalen velgen en een panorama dak. Zowel bumpers als deurgrepen zijn in de carrosseriekleur gespoten. Verder heeft de 500 Lounge U-connect navigatie met DAB+ radio en Bluetooth, airconditioning en cruise control. Ook is de auto voorzien van de standaard veiligheidssystemen, zoals airbags voor zowel bestuurder als passagier, maar ook Window airbags en Knie airbag ontbreken niet. Verder krijgt u van de parkeersensoren hulp bij het parkeren. Liever een Cabrio-uitvoering? Ook daarvoor zijn er nu tijdelijk extra scherpe tarieven!

Voorwaarden
De actie is slechts geldig op een beperkt aantal auto’s, dus wacht niet te lang. De prijs vanaf € 227,- is gebaseerd op een leasecontract met een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Zoals u bij private lease mag verwachten zijn onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen in het maandbedrag, maar de brandstofkosten komen voor uw eigen rekening. Ga voor meer informatie en de volledige voorwaarden van deze actie naar www.snipperling.nl of breng een bezoek aan de showroom aan de Hunneperweg 7 in Deventer of aan de Laan van de Dierenriem 38a in Apeldoorn. En wie weet rijdt u binnenkort ook wel in een mooie Fiat 500!