Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bleeker Oldenzaal Nieuws!

OLDENZAAL – Het mooie weer komt er weer aan! Voor de liefhebber van open rijden heeft Auto Bleeker Oldenzaal een mooie selectie cabrio’s, waar de daken van open staan, aan het schitteren in de showroom. Er zijn meer dan 80 occasions, dus voor elk wat wils!

Auto Bleeker is al vele jaren een begrip in Twente; een bekende naam die niet meer weg te denken is uit de auto-branche. Dit is te danken aan het jonge, dynamische team dat in Oldenzaal voor u klaar staat. Zij bieden de vertrouwde service die zorgt voor vele trouwe klanten. Zij denken graag met u mee over oplossingen.

Uitstekend onderhoud
Naast de aanschaf van uw auto is ook goed onderhoud erg belangrijk. Auto Bleeker Oldenzaal beschikt over Bosch apparatuur waarmee zij onderhoud, reparaties en de APK uit kunnen voeren voor alle merken. Naar wens kan Auto Bleeker Oldenzaal ook uw auto op locatie ophalen, maar u kunt ook wachten tijdens de APK keuring.

Paasactie
Komend weekend staat het paasweekend voor de deur en dat vieren zij graag met u mee! Koopt u een auto bij Auto Bleeker Oldenzaal dan ontvangt u een dinercheque cadeau. Op tweede paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De koffie en krentewegge staat voor u klaar, evenals de paaseitjes ;-). Kom langs aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl/oldenzaal