Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Vakgarage steunt het Rode Kruis met EHBO-actie

LOSSER – Vakgarage Velthuis zet zich iedere dag weer in om u veilig op de weg te houden. Met uitstekend onderhoud aan uw auto, voor zorgeloze kilometers. Maar: een ongelukje is nooit helemaal te voorkomen. In zo’n geval kan een EHBO-setje goed van pas komen.

Vakgarage neemt veiligheid op de weg heel serieus; daarom doen de garages landelijk mee aan een actie om het Rode Kruis te steunen. Wanneer u tot en met 30 september uw auto naar Vakgarage Velthuis brengt voor een onderhoudsbeurt, ontvangt u een gratis Rode Kruis EHBO-set. En: per uitgegeven EHBO-set doneren zij ook nog eens 40 cent aan het Rode Kruis.

Goed doel
Het Nederlandse Rode Kruis zal het geld van Vakgarage onder meer besteden aan hulp in noodsituaties en bij evenementen. Zo is EHBO belangrijk bij grote festivals, sportevenementen maar ook bij grotere calamiteiten op de weg zoals kettingbotsingen. Het geld komt ten goede aan het voorbereiden, opleiden en uitrusten van de vele vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Het Rode Kruis heeft in totaal bijna 8.000 vrijwilligers.

Maak een afspraak!
Vakgarage Velthuis nodigt u uit om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt, waarmee u dus ook deze leuke actie steunt. Vakgarage Velthuis is gevestigd aan de Broekhoekweg 42 in Losser. Bel voor informatie en het maken van een afspraak met: 053-538 54 00. Kijk ook op: www.vakgaragevelthuis.nl

2e Paasdag geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur!