Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Een Mitsubishi nog voordeliger door inruilvoordeel bij Aaltink

NIJVERDAL – Mitsubishi heeft een heel uitgebreid assortiment. Van de compacte Space Star tot de Outlander, een SUV met zeven zitplaatsen. Tijdelijk zijn vele modellen en uitvoeringen met inruilvoordeel verkrijgbaar bij Auto Aaltink.

Het hoogste inruilvoordeel krijgt u bij de Mitsubishi Eclipse Cross. Niet op de uitvoering Pure en Pure+, want daarop krijgt u maximaal € 1.000,- inruilvoordeel, maar wel op de uitvoeringen Intense, Intense S, First Edition, Instyle 2WD en Instyle 4WD. Voor deze is de inruilbonus € 4.000,-.

Eclipse Cross
De Mitsubishi Eclipse Cross kunt u zelf op elk moment indelen. Wat meer bagageruimte nodig of met z’n zevenen op pad. Het is allemaal mogelijk. Verder straalt één en al gebruiksgemak en comfort uit. Een Head-Up Display geeft u digitaal alle belangrijke informatie, met de Keyless Operation System opent u deuren en start u de motor zonder sleutel te hoeven gebruiken, automatische verlichting, een regensensor en een verstelbare achterbank dragen hieraan bij. Uiterlijk is niet het enige dat de Eclipse Cross te bieden heeft. Een stabiel, intuïtief en voorspelbaar rijgedrag maakt van elke rit een feestje.

Berekenen
Via www.mitsubishi-motors.nl berekent u snel hoe hoog uw voordeel is. Ook krijgt u via de website een goed beeld van de diverse modellen van Mitsubishi. Uiteraard geeft Auto Aaltink u ook graag een passend advies. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en om de auto zelf te ervaren. Gevestigd aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk ook op: www.autoaaltink.nl