Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Kopen of toch leasen?

APELDOORN – Zorgeloos op avontuur, tegen een vast bedrag per maand. Dat is wat private lease u kan bieden. Zo kan de Suzuki Jimny vanaf 439 euro per maand worden geleased, waarbij alleen nog maar de brandstof betaald hoeft te worden.

Suzuki introduceerde dit jaar de nieuwe generatie van de Jimny; de karakteristieke compacte terreinauto die veel liefhebbers kent. Wanneer u kiest voor private lease kunt u uw nieuwe Jimny geheel naar wens samenstellen. Alle kleuren en uitvoeringen zijn leverbaar als private lease. Zo rijdt u de Jimny Comfort, die standaard geleverd wordt met airconditioning, cruise control, Suzuki Safety System en uiteraard met AllGrip Pro-vierwielaandrijving met hoge en lage gearing, al vanaf 439 euro per maand. Dit is op basis van een leaseperiode van 48 maanden, met 10.000 kilometer per jaar.

Suzuki Private Lease
Ontzorgen, daar draait het om bij Suzuki Private Lease. Op brandstof en bekeuringen na zijn alle autokosten inbegrepen. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost. Suzuki Private Lease is mogelijk op alle Suzuki’s, in alle uitvoeringen. De prijzen beginnen bij 199 euro per maand voor de zuinige Suzuki Celerio. Naast de private lease met een vooraf afgesproken contractduur biedt Suzuki ook Private FlexLease. Hierbij geniet u van alle voordelen van de private lease, maar krijgt u de mogelijkheid om de auto na één jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren. Pijnappel Automobielen geeft u graag een passend advies voor de Jimny of andere modellen en de lease-overeenkomst die het beste bij u past. Kom langs aan de Kanaal Noord 200 in Apeldoorn. Kijk ook op: https://www.pijnappel.nl/