Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe showroom Mega Occasion Centrum

OLDENZAAL – Het Van Mossel Mega Occasion Centrum in Oldenzaal is al jaren uw vertrouwde adres voor een aantrekkelijke occasion. Zoals vaste klanten weten staan service en betrouwbaarheid voorop bij Van Mossel. Hier komt nu ook een stukje belevenis bij, met een nieuwe showroom!

Het Mega Occasion Centrum in Oldenzaal heeft een uitgebreide voorraad occasions, van alle merken en voor elke beurs. Uiteraard met de befaamde Van Mossel service waar iedere klant op mag rekenen. Zij willen graag dat iedere auto zo goed mogelijk tot zijn recht komt; in een aantrekkelijke showroom waar u rustig de tijd kunt nemen om een auto te inspecteren. In de showroom staan de adviseurs van Van Mossel voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar een passende auto. Dit alles in een ongedwongen, gemoedelijke sfeer die u mag verwachten van een familiebedrijf.

Breed assortiment
De Van Mossel groep beschikt over een uitgebreid netwerk. Alle aangeboden occasions komen dan ook uit het eigen dealer- en leasenetwerk. U hebt dan ook de grootste keuze van Nederland qua occasions. Bent u op zoek naar een auto die niet op voorraad is? Het Mega Occasion Centrum helpt u graag met een gerichte zoekopdracht. U profiteert van een scherpe prijs, een hoge inruilwaarde voor uw eigen auto en uiteraard een gunstige financiering.

Familiepas
Van Mossel is een echt familiebedrijf; dit vertaalt zich in veel ervaring en een uitstekende service. En ook u bent onderdeel van deze familie! Daarom ontvangt u als klant een gratis Familiepas. Deze biedt veel voordeel en gemak. Wanneer u vervolgens met de pas bij Van Mossel komt is bijvoorbeeld ook in een oogwenk te zien of u nog garantie op uw auto heeft.

Kom langs!
Het Van Mossel Mega Occasion Centrum ontvangt u graag in de nieuwe showroom voor goed advies of een vrijblijvende proefrit. Ook op tweede paasdag zijn zij geopend, van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom aan de Elsmorsweg 2, 7575 PD in Oldenzaal. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/mega-occasion-centrum voor meer informatie.