Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Column Autocity AVK: Afscheid


Als ondernemer maak je, net zoals u als lezer, mee dat je afscheid neemt van iets of iemand. Soms op een prettige wijze, soms is het minder leuk en onverwacht en soms is het niet te bevatten waarom. In deze column wil ik stilstaan bij een aantal momenten die ik de afgelopen periode heb meegemaakt.
Als een van de belangrijke pioniers van deze mooie Autopaper kwam met grote regelmaat Stefan van der Werf bij ons langs om te overleggen welke advertentie wij zouden plaatsen. Creatief als hij is, hielp hij ons daar altijd op een heel prettige wijze bij. Ook was hij degene die mij vroeg of ik deze column wilde verzorgen en mede door hem ben ik dat gaan doen. Afgelopen week kwam hij samen met zijn werkgever bij mij langs en gaf hij in een gesprek aan dat hij na vele jaren een andere job had gevonden, waardoor dit zijn laatste Autopaper is. Stefan, in deze afscheidskrant voor jou wil ik je bedanken voor alles wat jij hebt gedaan voor alle autobedrijven die trouw input gaven aan deze krant. En namens mij en AutoCity AVK wil ik je zeggen: ‘Jammer dat je weggaat, maar heel veel succes bij je nieuwe werkgever en bedankt voor alles.’

Helaas kregen we ook een heel tragisch bericht dat een zeer gewaardeerd collega tijdens zijn wintersportvakantie was overleden. Henri Bouwman van Autobedrijf Bouwman is plotseling op veel te jonge leeftijd overleden. Zakelijk hadden we met regelmaat contact en deden we ook zakentransacties met elkaar. Henri was altijd gedreven en een echte doorzetter die met hart en ziel leefde voor zijn mooie bedrijf. Er was in zijn bedrijf gelegenheid om afscheid te nemen van Henri en om zijn familie te condoleren met dit grote verlies. Ik kan u vertellen dat dit echt indrukwekkend en emotioneel was. Ontzettend veel mensen namen afscheid van hem, waaronder familie, vrienden, buren, collega`s, klanten en zakelijke relaties. Je kon zien dat hij een heel druk zakelijk en sociaal leven had en vele mensen hebben dan ook op deze wijze afscheid van hem genomen. Ik wens zijn vrouw en kinderen, zijn ouders en verdere familie, vrienden en personeel van het autobedrijf heel veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.
Henri Bouwman, bedankt voor alles!

René Temmink